Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Feeds

Pszicholand

Tesztek, életérzések, vélemények, minden ami eszembe jut és szeretném megosztani az Olvasóval.

@ Byblos Club

2009.05.19. 17:50 | ZoRRaW | Szólj hozzá!

Címkék: niki belucci byblos djane

Életemben először jártam elitnek tartott diszkóban, amit lehet még fancy és cool jelzőkkel is illetni. Már a bejáratnál megnézik a belépni óhajtót a "kétajtós diófa szekrények", odabent pedig biztonságot ad, hogy tudod, ezek a személyek közbelépnek, ha szükséges. Tényleg figyelnek, sétálnak és közbeavatkoznak, ha úgy látják jónak.

Még februárban jártam egy félintenzív francia kurzusra, ahol nagyon jó kis csapat jött össze és közülük egy román sráccal kezdtem tartani a kapcsolatot a kurzus után. Nála volt a találkozó, megvártuk míg mindenki megérkezik, beszélgettünk, néztünk fényképeket és aztán este 11-kor elindultunk a party helyszínére - öten a kis VW Polo-ban, de mindenki jól viselte :-)

A helyszín közel van a vasútállomáshoz és egy parkolóházhoz, így nem okozott gondot a parkolás sem, pár perc múlva már bent is voltunk és a ruhatárossal ismerkedtünk :-)

Belül három szint van, a földszinten bárpult, kanapék, kis puffok, lehet beszélgetni is, míg az első szinten van a nagy tánctér, a DJ pult, újabb néhány asztal és puffok, majd a felső szinten a VIP szektor helyezkedik el, ahol szintén kanapék vannak és azok foglalása egy üveg ital megrendelésével együtt jár, amit aztán minitüzijáték kíséretében hoznak ki.

Mi maradtunk az első szinten és észleltük, viszonylag korán érkeztünk. Viszont volt még helyünk, majd a hatodik személy is megérkezett, és kezdődött a ráhangolódás a zenére.

Árképzésről kb: üdítők kb. 4 EUR, alkoholos italok kb. 8 EUR-tól indulnak, üveges italok kb. 110 EUR - a belépőjegy tartalmaz italbónt is, ami kb. 10 EUR-nak felel meg, vagyis egy gin tonic, whisky kólával stb. típusú italt lehet kérni nyugodtan és nem kell ráfizetni (nagylelkűek nah :-)

Aztán csak beindult a buli, jöttek szép számmal és megakadt a szemünk egy-két érdekes srácon is, főleg a táncolásuk volt több mint fura.

A DJ visznylag jó zenéket válogatott, volt még hely táncolni is és később egyre jobb lett a zene, szépen megtelt az emelt tánctér is, ahonnan viszont ketten le is estek, valószínűleg már "előmelegítettek" valahol...

A lányok, akik velünk voltak folytonos megfigyelés alatt álltak és néhányan próbálkoztak is, de nekünk nem nagyon kellett közbelépni, jól kezelték a helyzetet a lányok és a "lovagok" is többnyire a bemutatkozásig jutottak és esetleg egy-egy tapizást kíséreltek meg a derék körül, de később már más lányokat céloztak meg. Természetesen megérkezett a hivatalos party-fotós is és megtalált minket is (rosszul beállított kép következik... a lány a román sráchoz tartozik :-)

 Hosszú várakozás után kb. 2 óra körül megérkezett Niki, már beindultak jóval előtte a füstgépek és mindig azt vártuk, nah hátha most, ha elült a füst, akkor megjelenik, de aztán csak nem. Zöld lézer is pásztázta a közönséget, és már nagyon türelmetlen volt a közönség jó része, főleg mikor Niki megjelent, de még csak előkészült és sürgött-forgott a DJ mellett, aztán végre átvette az irányítást.

Még nagyobb táncőrület kezdődött, és örömmel vettem tudomásul, hogy Niki tényleg jól tudja mixelni a zenéket, szóval nemcsak rózsaszín tűlszoknyás "kirakati baba", előregyártott válogatás cd-kel - minden zenét eredeti CD-ről kevert és nagyon közvetlen volt a rajongókkal, nem maradt el az autogramosztás jegyre, telefon hátuljára és kézre sem, valamint a közös fotók készítése sem:

Egész korán, fél 5 körül gurultam hazafelé, és nem éreztem magam fáradtnak. Jó volt a reggeli levegő is és érdekes módon egész nap felpörögve éreztem magam, noha csak kb. 2 órát aludtam reggel.

A kapott és aláírt mix cd-t azóta többször meghallgattam, az ilyen típusú zenék amúgyis nagyon bejönnek nekem, és ez a mix pedig kifejezetten jól sikerült. Hajrá Niki és Kedves Olvasók, félre az előítéletekkel!

Niki honlapja

Byblos

A bejegyzés trackback címe:

https://pszicholand.blog.hu/api/trackback/id/tr201131766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása